Ünnepeljük együtt!

Használd a SZULINAP20 kódot és vásárolj 20%-os kedvezménnyel. A kiszállítás ingyenes! Az akció 2024. április 3-tól 5-ig érvényes.

A STRESSZ AZ EGÉSZSÉGE ÉS A KÖZÉRZETE CSENDES ELLENSÉGE

A mindennapi élet fenntarthatatlan ritmusai befolyásolhatják közérzetünket.

Reggel felkelni az ágyból egyre nehezebb. Napközben nehézségei vannak a tiszta gondolkodással, idegesnek és fáradtnak érzi magát. Az étrend és a testmozgás ellenére a zsír felhalmozódik a dereka körül. Az egyetlen remény, hogy kijusson a mély fáradtságból, a hétvége és az ünnepek. De amikor végre eljön a várva várt nap a kikapcsolódásra és a szórakozásra, akkor MEGBETEGSZIK! A teste ellenáll..

A krónikus stressz számos egészségügyi probléma oka

A mozgalmas életritmus, az elfoglaltságok, a hosszú munkanapok és a sok házimunka miatt manapság szinte lehetetlen megállni és pihenni. A magas elvárások arra kényszerítenek minket, hogy még többet dolgozzunk, és tovább csökkentsük a pihenőidőt. Minden rendkívül fontosnak tűnik, és végül nagyon kevés idő marad a magunkra és a családra.

Egyre érzékenyebbek vagyunk a külső ingerekre, az új feladatokra és a projektekre, és úgy tűnik, mintha ez lenne a mi szuper erősségünk. Futunk egyik stresszes helyzetből a másikba, ugyanakkor egyáltalán nem vagyunk tudatában a stressznek. Úgy érezzük, hogy a hatalmunk csúcsán vagyunk, hogy bármit megtehetünk, amit elhatároztunk.

A testünk valóban fantasztikus és sok mindent képes egyszerre megtenni, de az egyre növelő munkaritmus gyakran azt eredményezi, hogy a túl sok munka KIÉGÉST okoz , ami idővel komolyan befolyásolhatja közérzetünket és az egészségünket.

»DE NEM TUDOM TELJESEN ELKERÜLNI A STRESSZT«

Megértem aggodalmait. A stresszt valóban lehetetlen elkerülni, és mindannyian állandóan ki vagyunk téve neki, de szabályozhatjuk egy bizonyos részig. A stressz a test reakciója a változásokra.  Mi emberek "rabszolgái" vagyunk saját neurológiánknak és hormonális reakcióinknak, amelyeket azért hoztak létre, hogy megvédjenek bennünket az ókorban.

A stresszhormon egyensúlyban tartva segít fenntartani az energiát, a koncentrációt és az összpontosítást. Ezenkívül úgy működik, hogy egy stresszornak való kitettség esetén annak kiválasztódása növekedjen, de amikor a stresszor elmúlik, újra megnyugszik, és a test visszatérhet a normális működés állapotába. Az ilyen stresszt akut stressznek nevezzük, és ez hosszú távon nem hagy súlyos következményeket.

A stresszhormon azonban nem kedvez nekünk, ha munkahelyen, otthon, az üzletben és az autóban találkozunk vele. Ha egzisztenciális jellegű és társadalmi dimenziójú aggodalmakat adunk hozzá, akkor a szervezetet nagyobb számú stresszor befolyásolja, ami fenntartja a stressz hormon magas szintjét. Ez viszont a krónikus kiégés receptje.

Segíteni akarok abban, hogy megszabaduljon a stressztől és vigyázzon  az egészségére

Kordež Petra vagyok, táplálkozási tanácsadó és a Carnium Botanicals családi üzlet vezetője. Küldetésem az, hogy segítsek az embereknek egészségesebb, nyugodtabb és energikusabb életben élni.

A táplálkozási tanácsadóként szerzett több éves tapasztalatomnak köszönhetően, sok ügyféllel személyre szabottan dolgozva, megértette velem, hogy mindig fel kell fedeznünk a probléma okát, és ezáltal meg kell azt megszüntetni. A túlzott stressz a modern élet problémája, amely elősegíti a különféle betegségeket.

Ezért minden betegséget holisztikusan kell kezelnünk. Először meg kell értenünk az állapotot, vagyis a betegséget. Tehát meg kell változtatnunk néhány szokásunkat, és segítenünk kell a természetes gyógymódokkal, amelyeknek nincsenek mellékhatásai, és amelyekre testünknek szüksége van az optimális működéshez.

Mindent, amit később megosztok, érdeklődéssel és szakszerűséggel kutattam, mert szeretnék segíteni  a stressz és a magas kortizolszint okozta rendellenességek és az ebből fakadó összes egészségügyi következmény megoldásában.

A stressz egy pszichofizikai reakció, amely hosszú távon változásokat és problémákat okozhat a szervekben és a sejtekben.

Mi a stressz és mi történik a testeddel?

A stressz számos olyan érzelmi, kognitív és társadalmi feladatra adott pszichofizikai reakció, amelyet az ember túlzottnak érzékel. Ez származhat a környezetből vagy a testből (betegség, ...). Válasza, felfogása nagyon fontos. Egy eseményt, amely nagyon megterhelő lehet az Ön számára, más nem is fogja észrevenni.

A stresszválasz az agyban kezdődik. Az információt azonnal továbbítják az agy érzelmeket feldolgozó központjába. Amikor az agy stresszes helyzetbe kerül, a hipotalamusz-hipofízis-mellékvese tengely azonnal aktiválódik, és felszabadítja a kortizolt, amely felkészíti a testet a cselekvésre. Ez meghatározza a szimpatikus rendszer aktivitásának növekedését.

A kortizol és az adrenalin hormonok szekréciója elindul, és sok változás kezd bekövetkezni a szervezetben, amelyeket így érezhet vagy vehet észre:

  • Kitágult pupillák
  • Izgatottság és nyugtalanság
  • Fokozott szívműködés és pulzusszám
  • Fokozott vérnyomás, izomfeszültség és emésztési problémák
  • Túlaktív hólyag
  • Túlérzékenység és ingerlékenység
  • Fokozott éberség

A glükóz raktárak is kezdenek felszabadulni, hogy a test a lehető legtöbb energiát kapja a szükséges reakcióhoz.

Amikor a stresszes helyzet elmúlik, a stresszhormonok szintje csökken, és a hipotalamusz aktiválja a paraszimpatikus idegrendszert, ami segíti a testet a "fék megnyomásában" és ezáltal a pihenésben.

A kortizol játssza a főszerepet

A stressz és az, hogy miként reagálunk a nehézségekre, közvetlenül befolyásolják a testünket. Annak ellenére, hogy az egész test reagál a stresszre, az egyik legfontosabb szereplő, amely a legnagyobb egészségügyi problémákat is okozza, a kortizol.

A kortizol, közismertebb nevén stresszhormon, a mellékvesékben termelődik, és szekrécióját a hipotalamusz és az agyalapi mirigy szabályozza. Ez egy hormon, amely számos különböző funkciót lát el a szervezetben. Segít lassítani az immunválaszt, és csökkenti a gyulladásos hatást is. Segít a vérnyomás szabályozásában, és részt vesz a memória kezelésében. A fehérjék, lipidek és glükóz anyagcseréjének szabályozásával segít a vércukorszint szabályozásában. Ez a hormon elengedhetetlen az egészség és a jólét védelme érdekében, de ehhez egyensúlyban kell lennie.

NAPI KORTIZOL CIKLUS

REGGEL

Reggel a kortizol a legmagasabb. Segít felkelni az ágyból, és új, energiával teli kihívásokkal szembenézni.

DÉLUTÁN

Késő délután a kortizol szintje lassan csökken. Aztán észreveheti, hogy már nem vagy annyira koncentrált, és az energiája lassan fogy. A test elkezd felkészülni a pihenésre.

ESTE

A kortizolszint késő este csökken, ez aktiválja a melatonint és elindítja a regenerációt. Az alacsony kortizolszint nagyon fontos, mert a paraszimpatikus idegrendszer aktiválható.

Ez a kortizol természetes napi ciklusa, amikor nem vagyunk kitéve tartós stressznek. A néma stressz azonban növelheti a kortizol szintjét. Tehát a tested nem regenerálódik és nem piheni ki magát teljesen. Egy ideig a teste ebben az állapotban fennmarad, de amikor a mellékvese kimerül, a kortizol csökkenése és kiégése következik be.

A KIÉGÉS HÁROM FÁZISA

A KORTIZOL TÚLZOTT TERMELŐDÉSE

Képzelje el, hogy import-export kereskedelem szakértője, nagy a felelőssége, túlságosan megterhelő a munkája és késő estig dolgozik. Nem beszélve az otthon viselt kötelezettségeiről és még sok minden másról. Talán úgy érzi, mintha hatalma csúcsán lenne, a kortizolja megőrül, és ha nem állítja meg időben, akkor készen áll a kiégésre.

KIMERÜLTSÉG VAGY KIÉGÉS

A kortizol túlzott csökkenése egyensúly hiányt okoz a szervezetben, ami kimerüléshez vagy kiégéshez vezethet, amely a túlmunka miatt krónikus és tartós stressz állapot.Ezt rosszullét és súlyos fáradtság formájában érzi meg.  Még akkor is, ha rendszeres az alvása , úgy tűnik, hogy semmit sem pihen.

MELLÉKVESE-ELÉGTELENSÉG

Amikor a mellékvesék már nem képesek előállítani a szükséges mennyiségű kortizolt, a szintet a kimerülésig csökkentik, és gyakorlatilag a stresszhormon eltűnik. De a kortizol létfontosságú hormon, ami miatt minden reggel felkel az ágyból, hogy új napot kezdjen.

Mindkét fázis, amely a kiégés első fázisában fordul elő, rendkívül veszélyes, és mindenekelőtt nagyon nehéz kezelni. Amikor a kár bekövetkezik, nagyon nehéz kijavítani. Nagyon radikális élet változásokra van szükség a kiégés vagy akár a mellékvese károsodásának kijutásához.

Akadályozzuk meg a kiégést! Vigyázzon magára és változtassa meg életmódját, mielőtt a kortizol átvenné az életét.

A KORTIZOL EGYENSÚLY HIÁNYA SOK PROBLÉMÁT OKOZ

Súlygyarapodás + egészségtelen étrend utáni vágy
Ha hosszú ideig magas a kortizol szintje, akkor észreveheti a has körüli zsír felhalmozódást a has körül és a súlygyarapodást, még akkor is, ha étrendje kiegyensúlyozott. A magas kortizol szint megakadályozza a kalória- és zsírfogyasztást. Fogyasztásukért a pajzsmirigy a felelős, és a kortizol növekedése csökkenti annak működését. A krónikus stressz az anyagcserét is lelassítja azáltal, hogy fokozza az egészségtelen étrelek iránti vágyat.

Gyulladásos állapotok
A kortizol segít a test gyulladásos állapotának ellenőrzésében, de csak akkor, ha a ciklusa normális és egészséges. Ha a kortizolszint nem optimális, ez az immunrendszer legyengülésében nyilvánul meg, következésképpen akut vagy krónikus betegségek jelentkeznek.

Álmatlanság + krónikus fáradtság
A kortizol természetes ciklusa olyan, hogy a legmagasabb szintje reggel, a legalacsonyabb pedig este. Ez lehetővé teszi a melatonin, a cirkadián (alvás-ébrenlét) ciklust szabályozó hormon szekrécióját. Ha a kortizol szint mindig magas, a melatonin soha nem szabadul fel eléggé, ez álmatlan éjszakákhoz vezet, és ennek következtében a krónikus fáradtság kísérteni kezd.

Immunrendszer
Amikor testét egy kórokozó megtámadja, aktiválódik az immunrendszer. Feladata a betolakodót megtámadni és megvédeni tőle. Ez azt jelenti, hogy a szervezetben is gyulladás lép fel, ami annak a jele, hogy védekezésre és helyreállításra van szükség.  Ez a gyulladásos reakció olyan tüneteket okozhat, mint a torokfájás, a láz vagy az orrfolyás. A gyulladás az immunválasz elengedhetetlen része, fontos annak szabályozása, különben krónikussá válhat.

Érzelmi ingerlékenység
A stressz alatt a teste folyamatosan „harc vagy menekülés” állapotban van. Ez félelmet, szorongást és kényelmetlenséget okozhat, ami gyakran tükröződik a hangulatváltozásokban és az érzelmi ingerültségben. Még akkor is, ha jól érzi magát egy pillanat alatt, és mosolyog, a következőben a legjelentéktelenebb dolog is ki tudja terelni.

Rossz emésztés
A "harc vagy menekülés" reakció teljesen természetes, és enélkül meghalnánk. Ebben az állapotban az összes vér átirányul az izmokhoz, így a test képes reagálni a stressztényezőre, és az emésztés leáll. Ha a "harc vagy menekülés" válasz nem nyugszik meg, és a paraszimpatikus idegrendszer nem engedheti meg a test ellazulását és regenerálódását, a stressz megváltoztatja az emésztési folyamatokat, ami csökkenti az ürítés sebességét. Ez hasi fájdalmat, székrekedést, hasmenést vagy puffadást okozhat.

HOGYAN LEHET TERMÉSZETES MÓDON SZABĹYOZNI A KORTIZOLT

Nem lehetetlen a kortizol szintjét természetes módon szabályozni és megakadályozni a kényelmetlenséget és a betegségeket. Fontos, hogy tisztában legyen a túlzott stresszel, és azonnal lépjen fel természetes gyógymódokkal. Tehát hogyan szabályozzák a kortizolt?

Kerülje a gyulladásos ételeket, mint a cukor, a feldolgozott szénhidrátok és a csomagolt ételek. Ételeinek friss gyümölcsökből és zöldségekből, minőségi fehérjéből és komplex szénhidrátokból kell állniuk.

Használjon néhány relaxációs technikát, például meditációt, jógát, légzőgyakorlatokat vagy masszázst minden nap. Sétálhat a természetben. A testmozgás és a fizikai aktivitás nemcsak a testedzésre, hanem a stressz csökkentésére és a közérzet javítására is jó, de ne vigyük túlzásba, mivel a túl sok fizikai aktivitás emeli a stressz hormonokat.

Szervezze meg előre a munkanapjait és készüljön fel az összes feladatra, amely Önre vár, miközben helyet hagy az előre nem látható helyzeteknek. A megfelelő tervezés megakadályozhatja a stresszt.

Az alvás nélkülözhetetlen tényező a túlélésben. A testben zajló minden folyamat az alvástól függ. Alvás közben a test helyreáll, ezért kényeztesse magát legalább 7 órás hosszú alvással. A szoba, amelyben alszik, legyen a megfelelő hőmérsékletű, és gondoskodjon a tökéletes sötétségről is. A lefekvés előtti utolsó órákban próbálja elkerülni az elektronikus eszközöket, a stresszes helyzeteket és a munkát.

Az illóolajok pozitív hatással vannak az immunrendszerre és a közérzetre. A stresszhormon csökkentése érdekében válasszon levendula, bergamott vagy mirtusz illóolajat.

A kortizol adaptogén növények segítségével is szabályozható, amelyek közé tartozik a rhodiola, a ginseng, a ginkgo biloba és az ashwagandha. Az adaptogén növények javítják a mellékvesék egészségét, mivel segítenek helyreállítani a test megszakadt egyensúlyát, ebben az esetben a kortizol egyensúlyát.

Adaptogén gyógynövény, amely szabályozza a kortizolt és helyreállítja az erőt

Az ájurvédában az ashwagandha nevű adaptogén gyógynövényt évezredek óta használják a kortizol stresszhormon szabályozására és a vele kapcsolatos problémák kezelésére.

MIÉRT FOGYASSZUNK ASHWAGANDHA EXTRACT-OT?

MINDEN, AMIT TUDNOD KELL AZ ASHWAGANDHA EXTRACT KSM-66 KAPSZULÁRÓL

Összetevők:
Ashwagandha (Withania somnifera) kivonat por - KSM-66 Ashwagandha®, kapszula (hidroxipropilmetil-cellulóz, növényi eredetű).

2 kapszula 600 mg ashwagandha kivonatot tartalmaz.

Használat
Napi ajánlott mennyiség: 2 kapszula naponta. A kapszulát vízzel, gyümölcslével vagy más folyadékkal vedd be.

Ashwagandha mellékhatásai
Javasoljuk, hogy a változatos és kiegyensúlyozott étrend és az egészséges életmód részeként étkezz. Az ajánlott napi mennyiséget vagy adagot nem szabad túllépni. Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott és változatos étrendet. Tartsd távol gyermekektől! Száraz és hűvös helyen tárolandó.

FIGYELMEZTETÉS: A túlzott mennyiségű ashwagandha vesekárosodást okozhat. A készítmény alkalmazása nem javasolt terhes nőknek és pajzsmirigy-problémákkal küzdőknek (fogyást, fokozott pulzusszámot és izzadást okozhat), illetve kortikoszteroid kezelésben részesülőknek.

MIBEN KÜLÖNBÖZIK A MI
ASHWAGANDHÁNK A TÖBBITŐL?

Más Ashawagandha

Kérdéses nyersanyagok harmadik országokból megfelelő ellenőrzések nélkül

A táplálék- kiegészítő a növény összes részét tartalmazza

Rossz felszívódás és alacsony biológiai hozzáférhetőség

A mi Ashwagandánk

Minden nyersanyagellátás gondosan ellenőrzött, szabványosított és felülvizsgált, többek között a szalmonellától és egyéb baktériumoktól

Csak a gyökérből készül, amely az Ashwagandha leghatékonyabb részének bizonyult

A legmagasabb koncentrációjú és leginkább biológiailag hozzáférhető gyökér kivonat, amely a gyógynövény összes természetes összetevőjét eredeti egyensúlyában tartja

Különleges ajánlat

1x Ashwagandha Extract

60 KAPSZULA
Elégedő 1 hónapra / 283Ft Naponta
Ashwagandha kivonat (KSM-66) a legmagasabb koncentrációval és a legjobb biológiai hozzáférhetőséggel. Ashwagandhán különféle kutatásokat végeztek. Széles hatásspektrummal rendelkezik, többek között hatékonyan szabályozza a stresszhormon szintjét, javítja a kognitív funkciókat, támogatja a szív- és érrendszer egészségét, segít fenntartani az egészséges testsúlyt, jobb alvás minőséget biztosít és növeli az állóképességet.
8.490Ft
ITT RENDELD MEG
Ha nem vagy elégedett a termékkel, a vásárlástól számított 30 napon belül visszatérítjük a vételárat!
AJÁNLJUK!

2x Ashwagandha Extract
-20% -kal olcsóbban

120 KAPSZULA
Elég 2 hónapra / 226Ft Naponta
Ashwagandha kivonat (KSM-66) a legmagasabb koncentrációval és a legjobb biológiai hozzáférhetőséggel. Ashwagandhán különféle kutatásokat végeztek. Széles hatásspektrummal rendelkezik, többek között hatékonyan szabályozza a stresszhormon szintjét, javítja a kognitív funkciókat, támogatja a szív- és érrendszer egészségét, segít fenntartani az egészséges testsúlyt, jobb alvás minőséget biztosít és növeli az állóképességet.
13.584Ft
16.980Ft
Megtakarítás: 3.396Ft
ITT RENDELD MEG
Ha nem vagy elégedett a termékkel, a vásárlástól számított 30 napon belül visszatérítjük a vételárat!

EXKLUZÍV TEMATIKUS CSOMAGOK ASHWAGANDHÁVAL

AJÁNLJUK!

Ashwagandha extract +
D3+K2 vitamin
-10% -kal olcsóbban

60 KAPSZULA + 30 KAPSZULA
Elégedő 1 hónapra / 479Ft Naponta
Az ashwagandha egy adaptogén gyógynövény, amely segít a stresszhormon szabályozásában és egyensúlyának helyreállításában. Segít a jólétben, az alvásban és megelőzi a kiégést. A D3+ K2 vitamin hatékonyan véd a stressz hatásaival szemben, valamint jelentősen hozzájárul a pszichés funkciók javításához, amelyek gyakran károsodnak a fokozott stressz időszakában.
14.382Ft
15.980Ft
Megtakarítás: 1.598Ft
ITT RENDELD MEG
Ha nem vagy elégedett a termékkel, a vásárlástól számított 30 napon belül visszatérítjük a vételárat!

Ashwagandha extract + Unibiotic
-10% -kal olcsóbban

60 KAPSZULA + 30 KAPSZULA
Elégedő 1 hónapra / 509Ft Naponta
A hosszan tartó stressz hatással van a belekre, különösen az emésztésre is. Az Ashwagandha fenntartja a kortizol egyensúlyát és csökkenti a stressz kellemetlen tüneteit, míg az Unibiotic mikrobiológiai kultúrák támogatják a bélflóra egyensúlyát és szabályozzák az emésztést.
15.282Ft
16.980Ft
Megtakarítás: 1.698Ft
ITT RENDELD MEG
Ha nem vagy elégedett a termékkel, a vásárlástól számított 30 napon belül visszatérítjük a vételárat!

Ashwagandha extract
+ Liquid curcumin
-10% -kal olcsóbban

60 KAPSZULA + 90 KAPSZULA
Elégedő 1 hónapra / 509Ft Naponta
A krónikus gyulladás stresszt okoz a szervezetben, és felborítja a kortizol egyensúlyt. Ezenkívül a stressznek való hosszan tartó kitettség negatívan befolyásolja az immunrendszert, az emésztést és a szervezet egyéb folyamatait, ami gyulladásos állapotokat válthat ki. Az Ashwagandha és a Liquid Curcumin kombinációja szabályozza a kortizol szintet és csökkentheti a gyulladást.
15.282Ft
16.980Ft
Megtakarítás: 1.698Ft
ITT RENDELD MEG
Ha nem vagy elégedett a termékkel, a vásárlástól számított 30 napon belül visszatérítjük a vételárat!

Fáradt voltam, energia nélkül, érzékeny, túlterhelt és a mindennapokban
stresses. Kezdtek mutatkozni a  szorongás első jelei. Úgy döntöttem, hogy
kipróbálom az ashwagandhát, amit egy barátom ajánlott. A Carnium Botanicals terméke melett döntöttem, mert már használom a HER BIOTIC termékükek, amellyel nagyon elégedett vagyok.
Körülbelül egy hónapos használat után észrevettem a változásokat. Már nem vagyok annyira
érzékeny, nem zavarnak az apróságok, sokkal több energiám van, könnyebbnek érzem magam.
Javult a koncentrációm és ami a legfontosabb, nyugodt maradok a stresszes pillanatokban.

Nina

Gondjaim voltak a koncentrációval, a memóriával, a figyelemeltereléssel és a fáradtsággal. Gyakran aludtam rosszul és nyugtalanul, ami miatt mindig fáradtan ébredtem. Sok mindent mŕ kipróbáltam, több étrendkiegészítőt is, de nem segítettek.

Amikor megláttam a Carnium Botanicals Ashwagandha termékét az interneten, ki akartam próbálni, bár kételkedtem benne, hogy segíteni fog.

Miután 3 hónapig rendszeresen szedtem az Ashwagandha extract kapszulákat, nagy különbséget vettem észre az alvás minőségében. Jobb a memóriám, nyugodtabb vagyok és kevésbé fáradt. Nagyon elégedett vagyok és folytatni fogom a fogyasztást. Mindenkinek ajánlom, aki hasonló problémákkal küzd, hogy próbálja ki az Ashwagandha extract kapszulát.

Kata

A nevem Dávid, megosztom veletek a tapasztalataimat. Körülbelül egy hónapja használom az Ashwagandha extract kapszulát. Egy nagyon különleges időszakon mentem keresztül az életemben a munkahelyi stresszel kombinálva. Olvastam a termék tulajdonságairól, különösen vonzott az a tény, hogy szabályozza a stresszhormonokat. Bár kezdetben szkeptikus voltam, elmondhatom, hogy az első doboz használata után jelentős változásokat vettem észre, jobban tudom kezelni a hangulatomat és több energiával dolgozom. Köszönöm Carnium Botanicals!

Dávid

Elég sok problémám volt a stresszel és a szorongással, és emiatt rosszul is aludtam. Azóta, hogy szedem az Ashwagandhát, egy olyan gyógynövényt, amely erős antioxidáns és segít enyhíteni a stresszt, sokkal jobban érzem magam.

A Carnium Botanicals segítségével végre jobban alszom, és már nincs olyan sok problémám a stresszel. Szívből ajánlom!

Klára

"Általában nagyon sokáig gondolkodom, mielőtt az étrend-kiegészítő mellett döntök. Nem hiszek mindenben, ami a weboldalakon meg van írva, ezért túl sok elvárás nélkül rendeltem meg az Ashwagandha-t is.

Ez az időszak nagyon megterhelő volt. Munka, bezárt óvodák, mozgási utáni vágy és egy csomó egyéb gond. Mivel a krónikus stressz karmai közé kerültem, minden legkisebb probléma teljesen kidobott.

Nos, egy jó hónapos rendszeres Ashwagandha fogyasztás után kezdtem észrevenni az első eredményeket. Alvással nem volt problémám, de azt vettem észre, hogy nem akadtam ki olyan gyorsan. Sokkal könnyebben kezeltem a stresszes és kiszámíthatatlan helyzeteket. Ami engem illet, az Ashwagandhát megérte megvenni, és ezentúl mindig a házi gyógyszertárban lesz. "

Elena

Mindenkinek megvannak a saját titkai az ágyból való felkelésre és az "éremvadászatra". Sok célom van, és megpróbálom azokat megvalósítani, még akkor is, ha ez nem könnyű nekem . Segítségem az ASHWAGANDHA, az ayurvédikus orvoslás nagyon népszerű indiai gyógynövénye. A név bonyolult, de a mechanizmus egyszerű: + koncentráció + mentális egyensúly - fáradtság. Nagyon alkalmas a hozzám hasonló sportolók számára is fizikai teljesítmény növelésére.

Olga - szablyavívó

Ebben az ismert koronavírus-problémák miatti stagnálás időszakában testünk állapotát valamivel alátámasztani kellett, amely energiát és koncentrációt adott nekünk a normális működéshez. És milyen étrend-kiegészítő támogathatja az ilyen állapotot? Az Ashwagandha. A rendelkezésünkre álló számos termék közül ismét meg akartam hallgatni Peter tanácsát, tekintettel a Silymarin Complex, az Unibiotic és a liposzomális C-vitamin kiváló előnyeire is. Ezért úgy döntöttem, hogy kipróbálom a Carnium Botanicals terméket. Már nem lep meg ezen termékek eredménye, mert már tudom, hogy  nagyszerű eredményeket biztosítanak. A kimerültség, az általános közérzetem és a koncentrációm jelentősen javult, újra jól tudok aludni, javítottam a fizikai állapotomon is. Az étrend-kiegészítőt úgy fogyasztottam, hogy két kapszulát vettem be: az egyiket reggeli után, a másikat lefekvés előtt. Fedezze fel a megfelelő válaszokat az ayurvédikus filozófiára és e gyökér széles körű használatára Indiában. Az Ashwagandha olyan termék, amelyet mindenkinek ajánlunk, de különösen a sportolóknak és azoknak, akiknek különféle betegségek után helyre kell állítaniuk fizikai állapotukat.

Ferenc

Szeretném elmondani a tapasztalatomat a Carnium Botanicals Ashwagandha kivonatáról. Ez egy fantasztikus gyökér, amit azért próbáltam ki, mert rossz volt az alvásminőségem. Mindig stresszes, ideges voltam a család, a munka és a gyerekek miatt.

Ezt a terméket egy internetes reklámban láttam. Megrendeltem, de nem voltak különösebb elvárásaim vagy elképzeléseim arról, hogy ez a termék hogyan és mennyit fog segíteni nekem. Most már a második dobozt szedem, és több mint egy hónap használat után már átaludtam az éjszakát, nem ébredek fel, és napközben sem vagyok olyan ingerlékeny, mint korábban. Mindenkinek ajánlom.  Ez egy tényleg fantasztikus termék!

Fanni

Ashwagandha és az elégedett ügyfelek az Instagramon

Ashwagandha Extract KSM-66 szabályozza a stresszhormon kortizol szintjét, ami segít:

Javítja a közérzetet
Erősíti az immunrendszert
Jobb alvásminőség
Jobb koncentráció és magasabb energiaszint

RENDELD MEG MOST

A LEGMAGASABB EURÓPAI SZABVÁNYOK SZERINT GYÁRTOTT PRÉMIUM ÉTREND - KIEGÉSZÍTŐK

A Carnium Botanicals étrend - kiegészítőket a Biopak cégünkben gyártjuk, ahol gondoskodunk a legfejlettebb technológiával vezérelt élelmiszerek és kiegészítők előállításáról tiszta és steril környezetben. Csapatunk szakemberekből, kutatókból, élelmiszer - technológiai szakértőkből és táplálkozási tanácsadókból áll.
A Carnium Botanicals étrend-kiegészítők teljes sorozatát kifejezetten az egész család jólétére terveztük és tesztelték. Termékeinket és a bennük lévő összetevőket az Európai Unió jóváhagyta. Ezen kívül megfelelnek a GMP, HACCP és ISO szabványoknak.

A weboldalon szereplő információk csak tájékoztatási célokat szolgálnak, és nem helyettesítik az orvos vizsgálatát és tanácsát. A felhasználói tapasztalatok eltérőek lehetnek, ezért nem garantáljuk ugyanazokat az eredményeket. Ne használd a weboldalon található információkat bármilyen egészségügyi probléma diagnosztizálására, kezelésére vagy megelőzésére. Terhesség, szoptatás, bármilyen egészségügyi probléma esetén, vagy gyógyszer szedésekor, konzultálni kell az orvossal vagy a gyógyszerésszel, mielőtt fogyasztani kezdenéd a weboldalon található termékeket. Az étrend-kiegészítők nem helyettesítik a gyógyszereket.